Nordommerch 2022/2023

Zoals jullie je waarschijnlijk prima kunnen herinneren komt er dit jaar weer een nieuwe lijn Nordommerch uit! Dit jaar komen er hoodies, shirts, totebags en stickers!


Hoodies

De hoodies krijgen het ontwerp van Rick. De eerste mock-ups zie je hiernaast.
De hoodies komen in de kleuren crème met een blauwe print en donkergroen met een lichtgele print.

Het kan zijn dat sommige schermen de groene hoodies een wat grijze toon geven. Je krijgt meestal de beste benadering op een tablet of telefoon.


Shirts

Het tweede ontwerp komt van Gilles. Zijn ontwerp komt op de shirts. De shirts komen in zwart met witte print en donkergroen met een lichtgele print.


Klik om te vergroten
Totebags

De totebags krijgen het ontwerp van Rick. Het worden canvas totebags met de opdruk in het lichtblauw.


Stickers

En tot slot komen er Nordom stickers!
Er komen twee versies: met het Nordom-logo en het ontwerp van Gilles.

De logo-stickers zijn rechthoekig op A7 formaat (74x105mm), de dierenstickers zijn rond met een diameter van 95mm.


Praktische informatie

Maattabel

Het is natuurlijk ook wel handig om te weten welke maat je moet bestellen. Neem een hoodie en/of t-shirt dat goed past, en meet de breedte en lengte op. Kies dan de beste maat uit de maattabel hiernaast.

Mocht geen van deze maten goed zijn, neem dan even contact op met het bestuur, via info@nordom.nl.

Klik om te vergroten

Ophalen

Zodra alle merch binnen is zullen we jullie spoedig informeren over een centraal ophaalmoment. We zullen ons best doen zo veel mogelijk met de collegeroosters rekening te houden. Als dit moment voor jou toch niet uitkomt, laat dit dan zo snel mogelijk aan iemand van het bestuur weten. Dan kunnen we kijken naar een alternatief moment.

Uiteraard houden we ook rekening met de Scandinavië-gangers. Voor jullie zal er een tweede ophaalmoment zijn. De datum hiervan zal wat later volgen.

Indien ophalen voor jou écht geen optie is, kunnen we ook kijken naar de mogelijkheden de merch naar je op te sturen. Hieraan zullen wel verzendkosten verbonden zijn.
Mocht je nu al weten dat je niet in staat zal zijn zelf de merch op te halen, en er is ook niemand anders die dit voor je kan doen, kan je dit in het bestelformulier vast aangeven.


Prijzen & Betaling

  • Hoodie: €27,50
  • T-Shirt: €12,50
  • Totebag: €10,-
  • Stickers: €1,50 per 5 stuks.

Omdat we helaas nog geen definitieve aantallen hebben kunnen doorgeven aan de drukker kan het zijn dat de uiteindelijke prijs ongeveer €2,50 kan verschillen van de prijsopgaven hierboven, houd daar dus rekening mee.

Je kan je bestelling aanpassen t/m de besteldeadline op 19 maart, hierna staat je bestelling vast. Zodra we de definitieve prijsopgaven hebben zullen we dit aan je doorgeven, je kan je bestelling daarna nog annuleren, maar in principe staat je bestelling na het verzenden van het bestelformulier vast.

Betalen zal tijdens het ophalen van de merch gebeuren. Je kan via een tikkie betalen of contant. Wil je contant betalen? Neem dan gepast geld mee!


Bestellen

Als je een hoodie of een t-shirt bestelt, zorg dan dat je zeker bent van je maat, want we zullen de exacte aantallen die besteld zijn laten maken. Check de maattabel dus goed!

Mocht achteraf blijken dat je een foutje gemaakt hebt bij het bestellen is dat geen probleem. Stuur dan een mailtje naar merch@nordom.nl, dan kunnen we je bestelling aanpassen. Vul niet het bestelformulier opnieuw in, dan komt je bestelling twee keer binnen en wordt deze dubbel meegenomen.

De besteltermijn is helaas afgelopen.