Liefhebbers van het Zweeds opgelet!

Älskare av det svenska språket opgelet! De Volksuniversiteit Amsterdam organiseert een språkkafé en bovendien diverse cursussen en lezingen die mogelijk interessant zijn voor zowel studenten als andere liefhebbers van de Zweedse taal.

Binnenkort vinden er online lezingen plaats op 15 april en 13 juni. Op 15 april is het onderwerp ‘Werelderfgoed in Zweden’ en in juni wordt er een fotolezing gegeven over IJsland.

Ben je niet zo van het luisteren, maar meer van het kletsen? Lees dan hier meer over het taalcafé dat de Volksuniversiteit op 15 juni organiseert!

Vind je het Zweeds een mooie taal, maar ben je die nog niet machtig? Volg dan een van de cursussen die zij aanbieden! Zo is er de cursus Beginners 2 (die uiteraard het vervolg is op Beginners 1) die binnenkort van start gaat op diverse data (24 april, 30 april en 6 mei) en bieden zij conversatiecursussen voor licht- en vergevorderden. Algemene informatie over de cursussen aan de Volksuniversiteit vind je hier.

Hopelijk zit er iets leuks voor je tussen!