Over Scandinavië studies

Scandinavië studies aan de UvA is de enige bachelor van zijn soort in de gehele Benelux. Nergens anders binnen de regio is er een andere bachelor die volledig gefocust is op de drie Scandinavische landen, hun talen, culturen en geschiedenis. Het is een kleinschalige studie die veel ruimte biedt voor interactie tussen de studenten en docenten.

In de video hieronder wordt verteld wat de bachelor Scandinavië studies aan de UvA inhoudt, waarom het uniek is en de ervaringen van zowel een student als docent.

Je kan een deel van je bachelor in Scandinavië studeren. Binnen het programma is er ruimte om een halfjaar op uitwisseling te gaan naar een Scandinavische universiteit. Daarnaast kan je altijd nog een stage of vervolgopleiding doen in Scandinavië. Indien je hier interesse in hebt, vind je hier meer informatie.

Mocht je meer willen weten over de studie; bekijk dan de website van de UvA. Als je vragen hebt als aankomend student, schroom dan niet om een bericht te sturen naar Nordom op Instagram of een mail te sturen naar info@nordom.nl.