Carrière evenement taal- en literatuurstudenten

Save the date! Op vrijdag 19 april is er een carrière-evenement voor alle bachelor- en masterstudenten in het brede veld van taal en literatuur. Verschillende alumni uit de BA en MA programma’s van de UvA zullen een korte presentatie geven over hoe zij terugkijken op hun studie vanuit hun huidige baan. De alumni bestrijken de breedte van het veld waarin UvA-studenten terechtkomen: van onderzoek en onderwijs tot de culturele sector, uitgeverijen, beleid en overheid, enzovoort. Het evenement zal grotendeels in het Engels plaatsvinden en tijdens een borrel zal er ruim gelegenheid zijn om vragen te stellen over de verschillende ervaringen van de alumni. Een interessante middag voor studenten om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt!

Het evenement vindt plaats tussen 15:00-17:00 uur in PCH 1.05. Je kunt je hier aanmelden.