Aanmelding redactie Noorderlicht geopend!

Vanaf vandaag (8 januari) staat de aanmelding voor de bladcommissie, beter bekend als de Noorderlicht-redactie, weer open! Iedereen die lid is van Nordom en zich graag in wil zetten voor het verenigingsblad kan zich aanmelden voor de bladcommissie.

Als lid van de bladcommissie/redactie draag je bij aan de totstandkoming van de nieuwe uitgave. De redactie bedenkt samen de rubrieken, redigeert de ingezonden stukken en zorgt voor een mooie lay-out. Daarnaast schrijven de redactieleden zelf artikelen over onderwerpen die hen interesseren en gerelateerd zijn aan Scandinavië en/of studeren. Naast het schrijven kun je ook een steentje bijdragen aan de vormgeving door het maken van foto’s of illustraties bij de geschreven artikelen. Binnen de redactie werk je dus samen, maar ook zelfstandig. En het staat leuk op je CV!

De aanmelding is geopend tot en met zondag 11 februari 2024, dus je hebt nog even bedenktijd. Om je aan te melden stuur je een mailtje naar de redactie via redactienoorderlicht@nordom.nl. Op dit e-mailadres kun je ook terecht voor vragen over de bladcommissie of andere zaken gerelateerd aan Noorderlicht. Je mag ook de hoofdredacteur direct benaderen via Whatsapp of in het PCH.

Meer informatie over de huidige redactie, het blad en artikelen uit voorgaande edities vind je op https://noorderlicht.nordom.nl/. Er zijn eventueel ook enkele papieren versies beschikbaar.