Vrij insturen – Noorderlicht

Heb jij net een boeiend essay geschreven voor een vak, schrijf je verhalen of heb je iets anders leuks dat je graag in Noorderlicht terug zou willen zien? Lees dan gauw verder!

De redactie van Noorderlicht staat altijd open voor inzendingen, zowel van leden en studenten Scandinavië Studies als van buitenaf. Gezien het een studieverenigingsblad is gaan de artikelen in Noorderlicht eerst en vooral over het Noorden. Daarom is het wel zo leuk als de inzending ook een Scandinavisch tintje heeft, maar een artikel over studeren in het algemeen is natuurlijk ook hartstikke tof!

Dus heb jij bijvoorbeeld een gedicht of verhaal geschreven, een tekening of foto gemaakt, of heb jij voor een vak iets onderzocht wat je met de lezers van Noorderlicht wil delen? Dan kan dat!

Als je jouw werk in de eerstvolgende editie van Noorderlicht terug wil zien, stuur het dan uiterlijk zondag 3 december naar de redactie via redactienoorderlicht@nordom.nl. Alle inzendingen die wij na die datum ontvangen, nemen wij mee voor de editie daarna.

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via bovenstaand e-mailadres of benader ons via de sociale media of gewoon op de man af!