Gezocht! (Student)docenten en personeel zomerkampen

Nordom heeft diverse vacatures ontvangen die wij graag onder de aandacht brengen. Zit er ook iets voor jou bij? Zo ja, dan kun je direct contact opnemen via de bijgevoegde gegevens. Ook bij vragen over de vacatures is het handig om de partijen direct te benaderen. Heb je andere vragen of misschien zelf ook een vacature die interessant kan zijn voor de leden van Nordom of andere liefhebbers van Scandinavië? Neem dan vooral contact met ons op!

Student-docent bij Oud Geleerd Jong Gedaan

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan is op zoek naar enthousiaste studenten die colleges willen geven aan leergierige senioren!

Stichting OGJG organiseert collegereeksen voor senioren gegeven door studentdocenten. Dit doen zij op (zorg)locaties én online. Doordat de colleges in de leefomgeving van de senioren worden gegeven, bereikt de stichting duizenden senioren per jaar. Zo verbinden zij generaties door middel van kennis, verminderen zij eenzaamheid en maken zij de wereld een stukje mooier.

OGJG wil graag nóg meer senioren bereiken en is daarom op zoek naar geschikte studentdocenten! Als studentdocent:

  • Ontvang je een training
  • Geef je les aan een geïnteresseerd publiek
  • Lever je een bijdrage aan de maatschappij
  • Bouw je aan je CV

Stichting OGJG is altijd op zoek naar nieuwe studenten die colleges willen geven over hun passie en/of studie. Je gaat aan de slag als vrijwilliger en leert om je kennis toegankelijk te maken voor een bredere doelgroep tijdens de uitgebreide training. 

Interesse? Bekijk dan vooral de website!

Foto: YouTube OGJG

Docent cursus Zweeds bij De Volksuniversiteit Den Haag

De Volksuniversiteit Den Haag is op zoek naar iemand die vanaf januari cursussen Zweeds wil geven!

De Volksuniversiteit Den Haag is een organisatie met een mooie missie om iedereen kansen te bieden om zichzelf verder te ontwikkelen. Dat doen zij met een uitgebreid aanbod aan cursussen en lezingen. Om een compleet aanbod te blijven aanbieden, zijn zij op zoek naar nieuwe docenten die voor hen op freelance basis werken. Zo ook een docent Zweeds.

Veel mensen willen de Zweedse taal leren, voor vakantie, werk of andere redenen. Ben jij een zelfstandige docent die Zweedse lessen kan verzorgen? Dan komt De Volksuniversiteit Den Haag graag met je in contact. Op dit moment zoeken zij specifiek een docent voor een beginnerscursus van 12 lessen van 1,5 uur op een centrale locatie in Den Haag. Naast het leren van de taal vinden de cursisten het vaak ook leuk om meer te horen over het land en de cultuur. De cursussen zijn laagdrempelig en gezellig!

Ben jij degene die zij zoeken? Stuur dan je CV en korte motivatie naar miekevankeulen@volksuniversiteitdenhaag.nl.
Hier kun je ook terecht met eventuele vragen.

Foto: iStock

Zomerkampleider of -staflid bij CISV Nederland

CISV zoekt leiding en stafleden voor hun zomerkampen in 2024!

CISV (Children’s International Summer Village) organiseert over de hele wereld programma’s waarin jongeren samenkomen. Tijdens deze programma’s leven zij twee, drie of vier weken samen in een internationale omgeving. Er worden activiteiten georganiseerd, onder meer over mensenrechten, duurzaamheid, diversiteit en conflictoplossingen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de verschillen en overeenkomsten tussen deelnemers en hun culturen.

Leiders zullen een delegatie van vier kinderen onder hun hoede hebben en zorgen er tijdens het programma voor dat er activiteiten gepland worden en dat de deelnemers aan niets ontbreekt. De staf verzorgt programma’s in Nederland, zodat alles wordt geregeld en de internationale deelnemers goed worden begeleid tijdens hun verblijf hier. Als staf of leiding verzorg je niet alleen een geweldige ervaring voor de deelnemers, maar leer je zelf ook veel! Naast het vormen van internationale vriendschappen, ontwikkel je ook je leiderschapsvaardigheden en kom je meer te weten over andere culturen.

CISV zoekt enthousiaste en leergierige mensen van 21+ die komende zomer twee, drie of vier weken beschikbaar zijn. Er zijn programma’s voor 11-jarigen, 12/13-jarigen, 14/15-jarigen en 16/17-jarigen. Zowel Nederlands- als Engelssprekende sollicitanten zijn welkom: Nederlandssprekenden kunnen zowel leiden als staffen en Engelssprekenden zijn van harte welkom als staflid!

Meer weten? Kijk dan op de website of stuur CISV een mail via leiding@cisv.nl.