Aanmelding voor Noorderlicht geopend!

Wat is Noorderlicht? Noorderlicht is hét blad voor studenten die geïnteresseerd zijn in Scandinavië en de omliggende gebieden. Het blad biedt studenten de kans om te schrijven over een breed scala aan onderwerpen, van cultuur en geschiedenis tot politiek en maatschappij. Zelfs recepten en een heuse IKEA-quiz zijn de revue al gepasseerd! Het is de perfecte creatieve ruimte waar je jouw stem kunt laten horen en ideeën kunt delen met gelijkgestemde medestudenten.

Wat kun je doen als redactielid? Als redactielid van Noorderlicht zijn er verschillende rollen die je kunt vervullen, afhankelijk van jouw interesses en vaardigheden. Hier zijn een paar mogelijkheden:

  • Schrijver: Heb je een passie voor schrijven en in een onderwerp duiken? Word een van onze auteurs en deel jouw interesse met onze lezers.
  • Eindredacteur: Ben je een taalvirtuoos die fouten als een detective opspoort? Doe mee aan de eindredactie en zorg ervoor dat elk artikel vlekkeloos is.
  • Vormgever/Illustrator: Als je artistiek bent aangelegd, kun je bijdragen aan het ontwerp van de nieuwe editie van Noorderlicht met je illustraties en vormgeving.

Hoe vaak vergaderen we? De redactie komt ongeveer twee keer per maand samen om ideeën te bespreken, artikelen te beoordelen en het volgende nummer van Noorderlicht te plannen.

Afgelopen jaar hebben we met trots twee edities van Noorderlicht uitgebracht, en ook dit jaar hopen we weer op ten minste twee uitgaven.

De aanmelding is helaas gesloten.
Zodra er een nieuwe aanmeldronde komt wordt dit via de gebruikelijke kanalen bekendgemaakt.