Blok 5 – Borrels & Activiteiten

Het jaar loopt langzaam maar zeker al weer op z’n einde. Met nog zo’n drie maanden te gaan beginnen we aan blok 5. Dat betekent ook dat we weer een paar dingen voor in jullie agenda hebben.

Borrels

De borrels van dit blok zijn een beetje onregelmatig verdeeld. Vanwege de vele vrije (feest)dagen, en natuurlijk de studiereis, die in dit blok vallen kunnen we niet de borrels netjes om de twee weken plannen. De borrels van blok 5 zullen plaatsvinden op donderdagen vanaf 15u op: 20 april, 11 mei en 25 mei. Zoals altijd bij Café van Zuylen, naast het PCH.

Activiteiten

Naast de borrels hebben we nog meer dit blok. Op 12 april, 15-17u in PCH 2.14 houden we een filmmiddag. Welke film we gaan kijken is nog niet bepaald, dus mocht je een leuk idee hebben, laat het achter in de comments onder de instapost (@svnordom).

Op 18 april, 14-16u is er een lezing van de Deense ambassadeur in Nederland. Jarl Frijs-Madsen zal een lezing verzorgen rond het thema “Global security issues”, waarin hij ook in zal gaan op de militaire en politieke spanningen in het Arctisch gebied en de Baltische zee. De locatie zal binnenkort bekend gemaakt worden.
NB: Deze activiteit wordt niet door Nordom georganiseerd, maar we raden jullie zeker aan om te gaan!

Merch

En dan nog even dit: de merch is in productie genomen, en zal over een aantal weken klaar zijn. Zodra we weten wanneer alles klaar is zullen we al snel het eerste ophaalmoment bekend maken. Houd de socials dus goed in de gaten!