“Scandinavië Studies”? Wat kan je daar nou mee?

Die vraag krijgen we allemaal vast geregeld. Daarom organiseren de taalopleidingen van de FGw een bijeenkomst waarbij alumni over hun loopbaan komen vertellen, rondom het thema “Educatie & ‘Verrassende beroepen’” (waarmee we niet willen zeggen dat Educatie niet verrassend is, maar dat terzijde).

Alumni uit verschillende TCR-opleidingen zullen kort iets vertellen over hun loopbaan en gaan daarna in gesprek met studenten. Zo komt er een oudstudente Scandinavische talen die nu als business analyst werkt, een oud-studente Italiaans die (na een scriptieonderzoek over de maffia) werkt bij Landelijk Internationaal Rechtshulpcentrum van de Nationale Politie en een oud-studente Frans die na haar studie aan de slag is gegaan als creatief producent voor organisaties die actief zijn in het socio-culturele veld en voor projecten met maatschappelijke relevantie, o.a. bij het Story Telling Center.

De bijeenkomst vindt plaats op 10 maart, van 13:30 tot 16:00uur in OMHP C1.05.

Informatie is te vinden op de webpagina van de Carrièremaand van de geesteswetenschappen. Via deze website kun je je ook aanmelden.

Deze activiteit wordt niet door Nordom georganiseerd, maar we raden jullie zeker aan om te gaan!