Noorderlicht (blad)

Al sinds 2003 brengt Nordom een eigen blad uit. Na een aantal jaar “OmNorden” te hebben uitgebracht, is er sinds het voorjaar van 2015 een nieuwe bladcommissie opgericht. Daarmee wilden we een typisch frisse noordelijke wind door het blad laten waaien en een nieuwe naam hoorde daarbij: Noorderlicht.

Regelmatig wordt er een nieuwe uitgave van Noorderlicht in elkaar gedraaid. Daarin worden verhalen, ervaringen en artikelen van studenten, docenten en andere geïnteresseerden in uitgegeven. Hieronder kun je de laatst uitgegeven OmNorden/Noorderlicht teruglezen.

Voor adverteerders is het nu mogelijk om een advertentie te laten plaatsen in een uitgave van Noorderlicht! Mocht uw bedrijf hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met de bladcommissie via redactienoorderlicht@nordom.nl.

Ben je benieuwd naar de bladcommissie? Kijk dan hier wie zij zijn!

Noorderlicht heeft sinds kort een eigen Facebookpagina waar berichten zullen worden gepost over actuele evenementen, gebeurtenissen en artikelen. Wil je up to date blijven? Like dan meteen de pagina, klik hier om er heen te gaan!

[ Foto door Pavel.shyshkouski – eigen werk, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=69480644 ]