Wijzigingen in de planning & Nieuwe activiteiten

Borrelmomenten & Extra borrel

Zoals jullie misschien al via whatsapp mee hebben gekregen hebben wij veranderingen doorgevoerd in de fysieke borrels. Deze zullen in ieder geval wel plaatsvinden komende woensdag 8 maart vanaf 16 u en 22 maart vanaf 16u in Van Zuylen, zoals gewoonlijk.
Daarnaast organiseren we een extra borrel! Aankomende zondag 12 maart gaan wij online borrelen vanaf 20u. Iedereen is welkom. Zie de zoomlink op deze pagina.

Activiteiten

Binnenkort organiseren we weer een boekenmarkt! De planning is op 14 maart te doen, maar meer informatie zal hier spoedig over volgen.

In blok 5, op woensdag 12 april vanaf 15u organiseren wij weer een filmmiddag op het PCH. Verdere info hierover volgt nog, maar schrijf het alvast in je agenda. Snacks zijn in ieder geval aanwezig.

Daarnaast zullen er in de komende periode twee lezingen door de UvA georganiseerd worden die mooi bij onze studie aansluiten. Voor meer informatie, zie de kalender.

Vikingfestival

Dan nog even totaal wat anders: wij zijn via de mail benaderd door de Noorse Zeemanskerk uit Rotterdam (die we ook hebben bekeken tijdens onze kerstmarktenwandeling in november). Zij gaan in juni een Vikingweek organiseren met activiteiten als lezigen, levende vikingen, skalden en muziek (en meer) en hebben ons dus benaderd of wij hier een bijdrage aan willen leveren. Wat zij voorstelde is bijvoorbeeld het presenteren van een scriptie of ander relevant onderwerp. Wij zijn nog in contact met hoe Nordom hier een bijdrage aan kan leveren, maar horen graag ook input van jullie, dus als jullie nog ideeën, vragen of in ieder geval benieuwd zijn naar dit festival dan horen we dit graag van jullie.