Reiscommissie

De reiscommissie organiseert de studiereis. Deze gaat vanzelfsprekend naar Scandinavië. Eerdere studiereizen gingen onder andere naar Oslo, Kopenhagen, Malmö, Lund, Stockholm en Göteborg!

Rond het begin van elk collegejaar zijn we op zoek naar enthousiaste leden die de reis willen gaan organiseren. De reiscommissie gaat bestaan uit minimaal vier studenten. We vragen van die studenten in ieder geval dat ze zelf mee gaan op de reis. Het organiseren van de studiereis hoeft niet veel tijd te kosten en is goed te combineren met je studie, maar houd rekening met bepaalde deadlines en communiceer vooral heel goed met elkaar!

Reiscommissie gezocht!

Na twee jaar van weggeweest is het tijd voor een studiereis met Nordom. Daar hebben we wel een fantastische reiscommissie voor nodig! Als deel van de reiscommissie neem je het plannen van de studiereis op je. Je besluit onder andere waar we heen gaan, waar we zullen verblijven en welke activiteiten we gaan doen.

Heb jij zin om een reis te organiseren voor je studiegenoten? Heb jij een geweldig idee voor een reis naar het hoge Noorden? Meld je dan voor zondag 17 oktober aan via de onderstaande link!

Meld je aan!