Nordommerch 2022/2023

Het is zover: de ontwerpwedstrijd voor de Nordommerch gaat van start!

Afgelopen periode hebben we gepolst wat er dit jaar als merch moet komen. Daaruit is de volgende selectie gemaakt: Hoodie, t-shirt en een totebag, en bovendien komen er Nordom-stickers!

Er komen stickers met het nordomlogo, en daarnaast nog een ander ontwerp. Ook voor het ontwerpen van de hoodies, shirts en totebags hebben we jullie hulp nodig! Het maken van het ontwerp laten we, op een paar simpele voorwaarden na, helemaal vrij aan jullie. Des te creatiever, des te beter! 

Voor het ontwerpen gelden een aantal voorwaarden:

Voor de hoodies, shirts en totebag moet het logo of de naam van onze vereniging zichtbaar moet zijn. Bestanden daarvoor zijn hier te downloaden. Mocht je tekst willen gebruiken, Nordom gebruikt het lettertype “Prompt”.
Voor de stickers geldt: het ontwerp moet op een vierkant van 9,8×9,8cm óf een cirkel met diameter van 9,5cm passen. Hierin hoeft het logo niet terug te komen, maar het mag natuurlijk wel.
Probeer ook rekening te houden met het budget, we willen het natuurlijk wel betaalbaar houden.

Dus, heb je een tof idee? Stuur het hier in! Je kan je ontwerp insturen tot 9 januari 2023. Het hoeft natuurlijk nog niet de definitieve versie te zijn, finetunen kan later nog, maar bedenk wel dat we de selectie gaan maken op de ontwerpen die via hier ingestuurd worden.

Tot slot nog even dit: we houden de volgende optie open: indien er genoeg animo voor is kunnen we ook beanies met het nordomlogo laten maken. Hiervoor moeten er, om het betaalbaar te houden, wel genoeg bestellingen voor geplaatst worden. 
Zodra het winnende ontwerp bekend is en merchbestellingen beginnen kun je aangeven of je ook geïntereseerd zou zijn in een beanie. Indien er genoeg mensen er een bestellen komen die er ook!

We kijken uit naar jullie designs!

    Naam

    E-Mailadres

    Ontwerp voor

    Upload hier je ontwerpschetsen. Als je meerdere ontwerpen en/of bestanden hebt, upload ze dan als een ZIP-Bestand.