Luciakoor 2020

Hej Nordommers!

Om dit jaar toch nog een kerstsfeer te hebben, kan je dit jaar meezingen in ons digitale Luciakoor. Tim heeft dit jaar een prachtige selectie gemaakt voor ons koor dit jaar. Het idee is dat je zo veel mogelijk liedjes van de lijst zelf inzingt op zo goed mogelijke kwaliteit. Het zou leuk zijn om ook een opname te maken van je zang zodat we dat mogelijk samen in een videoclip zouden kunnen zetten. Op de eerste borrel van 2020 (vrijdag 15 januari) hebben we samen een première van onze nummers.

Hoe doe je mee?

Zing de liedjes in die voor dit jaar zijn geselecteerd, doe dit terwijl je met oortjes luistert naar de specifieke opname die in het document staat. Op deze manier zingt namelijk iedereen op dezelfde snelheid. Zing elk liedje apart in en geef elk geluids- en videobestand de titel van het lied als bestandsnaam. Zet alle bestanden samen in een map met je naam en upload die map uiterlijk 25 december in via de onderstaande link. Het wachtwoord om bestanden toe te voegen aan deze drive is zoals je gewend bent van de borrels.

Bestanden en links:

Link naar het document met alle liedjes van dit jaar

Link naar de cloudlocatie om je bestanden te uploaden