Lid worden?!

Waarom lid worden van Nordom?
Bij Nordom zul je veel andere scandinavisten van verschillende jaren en talen leren kennen. Er kunnen vriendschappen ontstaan, maar ook een handig netwerk voor later. Als lid kun je je bovendien aansluiten bij onze LinkedIn-groep en word je op de hoogte gehouden van interessante vacatures.
Daarnaast kun je deelnemen in commissies waar je organisatorische vaardigheden opdoet als voorzitter, penningmeester, secretaris of in een andere functie. Bovendien staat het ook nog eens leuk op je CV!
Ook ben je natuurlijk uitgenodigd om bij alle activiteiten te zijn en staat je een hoop gezelligheid te wachten. Kortom: genoeg redenen om lid te worden!

Wil je je aanmelden bij Nordom? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@nordom.nl o.v.v. “Aanmelding nieuw lid” met daarin:

– Je voor- en achternaam*;
– Adres en postcode*;
– E-mailadres*;
– Of je de nieuwsbrief wil ontvangen;*
– Telefoonnummer;
– Studentnummer (als je studeert aan de UvA*);
– De taal die je studeert*.
(De punten met een * zijn verplicht)

De contributie is voor studenten € 6 per jaar en voor niet-studenten € 10 per jaar. Daarvoor krijg je toegang tot onze activiteiten zoals Julebord en Midzomerpicknick, ontvang je ledenmail en ons blad Noorderlicht, heb het recht om je aan te melden voor de jaarlijkse studiereis en nog veel meer.

De contributie kun je overmaken naar  IBAN NL51 INGB 0006 6254 63 ten name van Nordom Amsterdam, o.v.v. je voor- en achternaam en “Contributie”.