Bladcommissie

Noorderlicht heeft meestal 2 uitgaves per jaar. De bladcommissie bedenkt het thema, redigeert de ingekomen stukken en zorgt voor een mooie lay-out. Daarnaast schrijft de commissie zelf ook stukken. Leden mogen altijd vrij stukken insturen! Mail voor vragen naar:

redactienoorderlicht@nordom.nl 

De redactie van de huidige bladcommissie (2017/2018) bestaat uit Helen van der Reijden, Debbie Rensen, Hendrik van de Koot, Roos Kamies en Saskia Massink.

Wie zijn wij?

Hej! Ik ben Helen, derdejaarsstudent Deens en ik studeer momenteel een semester in Kopenhagen. Dat weerhoudt mij er echter niet van om in de bladcommissie te blijven, nog steeds als hoofdredacteur. Ook dit jaar zullen we weer proberen om prachtige Noorderlichten te maken!

Hej, ik ben Debbie, ik studeer Deens en Europese studies. Inmiddels ben ik al 4 jaar lid van Nordom en zet me nog steeds met veel plezier in voor de vereniging. Ik verheug me er dan ook op weer een jaar deel uit te maken van de Noorderlicht. Ik ben dit jaar de secretaris van het blad en ik hoop dat we weer een paar mooie Noorderlichten mogen laten zien.

Hoi, ik heet Hendrik en ik ben student Noors en Culturele Antropologie. Net als vorig jaar zal ik de vormgeving van de Noorderlicht op mij nemen. Ik heb er wederom zin in om met de artikelen aan de slag te gaan en een mooi blad te creëren! Zo leveren we als redactie hopelijk een leuk blaadje aan onze mede-Scandinaviëverslaafden.

Hej! Mijn naam is Roos, derdejaarsstudente Zweeds. Op het moment ben ik een halfjaar op Erasmus in Lund, waar ik Intermedia Studies volg, maar ik maak natuurlijk graag wat tijd vrij om in de bladcommissie te kunnen blijven! Net als vorig jaar neem ik de acquisitie op me en zorg er dus voor dat er naast leuke artikels ook advertenties in ons blad komen te staan. Ik hoop dat we ook dit jaar weer een paar mooie Noorderlichten kunnen maken!

Adverteren in Noorderlicht?
Een advertentie in ons blad is de perfecte manier om een gevarieerde groep mensen te bereiken die allemaal een passie voor Scandinavië hebben. Mocht u interesse of vragen hebben, dan kunt u via de mail contact met ons opnemen.

Wil je ons bereiken? Stuur dan een mailtje naar redactienoorderlicht@nordom.nl.