Bestuur

Het bestuur van Nordom zorgt voor de algemene gang van zaken. Ons bestuur bestaat uit een voorzitter, een penningmeester, een secretaris en een algemeen bestuurslid.

Het bestuur van Nordom voor studiejaar 2017-2018 bestaat uit:

  • Eva Frijns (voorzitter)
  • Roos Zandstra (secretaris)
  • Jaike Gruppen (penningmeester)
  • Febe van Deene (algemeen bestuurslid)


Van links naar rechts: Roos, Eva, Febe & Jaike

Hej! Mijn naam is Eva en ik ben tweedejaarsstudente Scandinavistiek, Deens. Dit collegejaar zal ik de functie voorzitter op mij nemen. Ik kijk ernaar uit om samen met Febe, Jaike en Roos allerlei gezellige en interessante activiteiten te organiseren. Hopelijk zien we jullie bij een van onze activiteiten. Vi ses!

Hej hej! Mijn naam is Roos, ik ben tweedejaarsstudent Zweeds en zal dit jaar binnen Nordom de functie van secretaris vervullen. Ik hoop dat we de leuke activiteiten mogen voortzetten en waar nodig een frisse wind kunnen laten waaien door de vereniging. Hopelijk zie ik jullie snel bij de borrel. Vi ses!

Hei! Mijn naam is Jaike, ik zit momenteel in mijn tweede jaar Noors en ik ben dit jaar verantwoordelijk voor de financiën van Nordom. Samen met de rest van het bestuur hoop ik er een topjaar van te maken, ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Tot snel bij de maandelijkse borrel of een van onze andere leuke activiteiten!

Hej! Mijn naam is Febe en ik ben tweedejaarstudente Scandinavistiek met hoofdtaal Zweeds. Na vorig jaar met veel plezier de reiscommissie gedaan te hebben leek het mij een goede stap om dit jaar in het bestuur te gaan van Nordom. Als algemeen bestuurslid wil ik graag leuke studiegerichte activiteiten organiseren. Ik hoop dat alle studenten hierdoor nog enthousiaster over hun studie zullen worden. Vi ses!

Eerdere besturen:

  • 2016-2017: Juliëtte van der Voet (Voorzitter), Jelle van der Vegt (Secretaris), Harmke Boonstra (Penningmeester), Carmen Poort (Algemeen bestuurslid);
  • 2015-2016: Joppe Pelzer (Voorzitter), Eva Beekman (Secretaris), Debbie Rensen (Penningmeester).
  • 2014-2015: Lotte van der Vaart (Voorzitter), Marit Smelter (Secretaris), Jetske Popken (Penningmeester), Marloes Winkel (Activiteiten);
  • 2013-2014: Kim van Loo (Voorzitter), Paulette van der Voet (Secretaris), Levi Damsma (Penningmeester), Charlotte Reyniers (Algemeen bestuurslid), Kristien Vogel (Algemeen bestuurslid);
  • 2012-2013: Michel van der Hoeff (Voorzitter), Johannes Meijer van Putten (Vicevoorzitter), Marianne van Baar (Secretaris), Levi Damsma (Algemeen bestuurslid), Tamar Boers (Algemeen bestuurslid);
  • 2011-2012: Lonnie Vaessen (Voorzitter), Garance Kremer (Secretaris), Veronika Ognyanova (Penningmeester), Johannes Meijer van Putten (Algemeen bestuurslid).