Bestuur

Het bestuur van Nordom zorgt voor de algemene gang van zaken. Ons bestuur bestaat uit een voorzitter, een penningmeester, een secretaris en een algemeen bestuurslid.

Het bestuur van Nordom voor studiejaar 2016-2017 bestaat uit:

Juliëtte van der Voet (voorzitter), Harmke Boonstra (penningmeester), Jelle van der Vegt (secretaris), Carmen Poort (bestuur algemeen/activiteiten).

Wie zijn wij?

Hej 🙂 Mijn naam is Juliëtte en ik ben vierdejaars student Zweeds en Europese Studies. Vorig jaar heb ik mijn scripties geschreven en mijn bachelors afgerond qua punten. Doordat ik nog graag de minors Forensische criminologie en Inlichtingenstudies wil volgen, blijf ik nog een jaartje student aan de UvA. Door voorzitter te zijn, wil ik graag contact blijven houden met de studenten en de nieuwe studenten motiveren om er drie super jaren van te maken! Daarnaast zit ik (net als afgelopen jaar) in de bladcommissie. Ik hoop jullie nog vaak tegen te komen!

Hej! Mijn naam is Harmke en komend jaar ben ik tweedejaars student Scandinavistiek (Zweeds). Samen met Carmen zal ik dit jaar het penningmeesterschap van Nordom op me nemen. Daarnaast hoop ik dit jaar met de andere bestuursleden leuke activiteiten te organiseren om er een topjaar van te maken voor de vereniging. Vi ses!

Hej! Ik ben Carmen, tweedejaarsstudente Zweeds. Na vorig jaar penningmeester te zijn geweest bij onze bladcommissie (het blad van Nordom; Noorderlicht), zal ik dit studiejaar algemeen bestuurslid zijn bij Nordom. Inofficieel zal ik ook optreden als ‘vice-penningmeester’ en Harmke bijstaan waar dat nodig is. 🙂
Ik kijk er naar uit om de vereniging dit jaar samen met de andere bestuursleden een boost te geven! Tot ziens bij de maandelijke borrel!

Hej hej! Ik ben Jelle, tweedejaars Zweeds en zal dit jaar de functie van Secretaris op mij nemen bij Nordom. Ik ben al drie jaar betrokken bij de studievereniging, ondanks dat ik niet altijd aan de uva studeerde, en toen het bestuur op zoek was naar een nieuw bestuur heb ik me daarvoor aangemeld. Ik hoop dat ik samen met het nieuw bestuur weer een nieuwe frisse wind kan laten waaien in Nordom met nieuwe activiteiten en nieuwe leden. Of dit zo gaat zijn is altijd afwachten, maar ik heb goede hoop! Owja: twijfel niet en kom gerust eens langs op de maandelijkse borrel, ook als je niet lid bent!

 

Voor contact met het bestuur, kijk onder het kopje contact.